Kärror & pirror

Med en kärra eller pirra kommer du enkelt kunna förflytta material, föremål och tungt gods utan att tära på dina egna krafter - Perfekt för ditt nästa byggprojekt!

Användningsområde för kärra & pirra

En kärra eller pirra används främst för att underlätta lyft, förflyttning och transport av föremål, material och gods som är tungt. En kärra eller en pirra kan lyfta många gånger tyngre än vad du själv är kapabel till att göra. Genom användandet av kärror och pirror spar du på dina krafter och skonar din rygg när det kommer till transport av tunga saker.

Kärror & pirror – perfekt för flytt

Är du på jakt efter en kärra eller pirra för nästa flytt? På Bauhaus.se hittar du ett stort sortiment av olika kärror och pirror som är perfekt för privat bruk och dessutom erbjuds till ett rimligt pris. Besök Bauhaus för att ta del av alla tänkbara kärror och pirror inför din flytt för att göra den så smidig och effektiv som möjligt.

Kärror & pirror – Olika modeller

Klassisk pirra

En pirra är den vanligast förekommande typer av kärra för privat bruk. En pirra, som även går under namnen magasinkärra, säckkärra etc., är av simpel konstruktion och enkel att använda. Med en stål- eller aluminiumställning som grund rullas den fram på två däck och har en platta monterad nertill där syftet är att man fyller sin last. Klicka dig in på Micrologistic.se för att spana in ett stort utbud av kärror och pirror i både stål och aluminium.

Trappklättrare (Trappkärra)

En trappklättrare, även kallad trappkärra, är en sådan kärra som finns till för att underlätta transport mellan olika våningar då den kan framföras upp och ner för trappor. En trappklättrare ser i princip ut som en klassisk pirra där den stora skillnaden är antal däck nertill alternativt att den är elektrisk. Istället för ett däck på varsin sida så består en trappklättrare av tre däck på vardera sida - detta föra att göra den kompatibel för trappor. Är det en elektrisk trappklättrare så har denna troligtvis endast två däck men är byggd med en motor och i sådan utformning som klarar av att klättra i trappor.

Behöver du flytta möbler, material, föremål eller annat tungt gods mellan olika våningar? Då ska du köpa dig en trappklättrare, helst av den elektriska typen!

Elektriska trappklättrare från Micrologistic

Anpassningsbar modulkärra

En modulkärra är en sådan typ av kärra som är lätt att anpassa med olika tilläggsdelar som förbättrar dess ergonomiska funktion. I övrigt fungerar modulkärran i princip som en klassisk kärra eller pirra, med enda skillnaden att den är snäppet mer avancerad i sin modell.

Skaffa dig en modulkärra för större möjligheter och frihet tack vare dess anpassningsbara utformning.

Fördelar med användning av kärra

Det finns flera fördelar med användandet av kärror och pirror. Här nedan listar vi de allra främsta fördelarna:

  • Effektivt och möjligt att bära ännu tyngre.
  • Smidigt då tunga lyft knappt känns när du rullar godset.
  • Skonsamt mot kroppen vilket besparar dina muskler.