Snygga inredningsdetaljer – tips & inspiration

När din renovering är klar, är det dags för att börja inreda ditt hem. Det är viktigt att hitta just din personliga stil i inredningen. Detta genom annorlunda inredningsdetaljer som ger just ditt hem en personlig touch.

Att tänka på vid inredning

Välj en epok för din inredning:

Det är idag vanligt att välja en så kallad epok för sin inredning. Att inreda efter en tidsepok kan vara både roligt och snyggt. Olika epoker har olika stilar och du kan med tips och inspiration hitta din personliga favorit. Sekelskifte.se säljer inredningsdetaljer i stilarna jugend, nationalromantik och 20-talsklassicism. Kanske hittar du något för din inredningsstil?

Välja inredningsstil

Det finns idag mängder med inredningsstilar, och det kan vara svårt att hitta vilken inredningsstil som passar just dig. Ett tips från oss är att blanda olika stilar med varandra. Art deco, orientalisk och retro är några av våra personliga favoriter som är snygga ihop.

Välja speciella och snygga möbler i din stil

Investera i några nyckelmöbler som sätter tonen i rummet. Möbler som styr rummet med hjälp av små inredningsdetaljer runt om. Royaldesign.se har ett stort sortiment av flera spännande designermöbler. In och hitta möbler för dig.

Skaffa dig inredningsinspiration

För att inreda behövs en del inredningsinspiration. Du bör, innan du börjar köpa inredning samla på dig ordentligt med inspiration. Detta för att bli garanterad att hitta något som passar just dig och ditt hem.

Skapa en moodboard

Vi brukar rekommendera att du skapar så kallade moodboards för att smidigt få en överblick på olika inredningsstilar. Med en övergripande moodboard skapar du en känsla för vad du faktiskt gillar och vill ha i ditt hem. Tips på olika moodoards kan du hitta på Pinterest.se.

4 tips på praktiska & fina inredningsdetaljer för ditt hem

1. Denna vackra tvättställsblandare från Sekelskifte.se. Modellen heter Oxford II och andas verkligen lyx.

2. En minimalistisk och funktionell handduksstege. Denna heter Norm och finns på rum21.se.

4. Handduken Himla från Åhlens.se är både modern och mysig.

Tips på hemsidor för inspiration till hemmet

Sköna hem

Här får du läsa närmre hur du lyckas skapa ett mysigt vardagsrum. Sköna hem ger dig här 11 tips som du kan ta del av.

Hemtrender

Här får du inspiration och tips på hur du kan styla ditt vardagsrum. Kolla in bilder och få inspiration på vad du gillar och hur du skulle vilja ha det i ditt vardagsrum.

Elle Decoration

Här får du mängder med inspiration till hemmet. Både genom bilder och produktförslag. Du får också tips på hur höstens mode kommer se ut.